tisdag 10 mars 2020

Spitzkoppe


Vi fick lite sovmorgon innan vi begav oss mot Spitzkoppe. Vi åkte buss fram till lunch då stannade vi på ett shoppingcenter och åt lunch på egen hand. Vi hittade också lite rekvisita till våran nästa pinkfest! 


Sedan fortsatte vi åka buss, och tro på fan att det regnade, till och med i öknen! Vi har kommit fram till att vi nog får betala alla de djur vi får se med regn... Men när vi kom fram till Spitzkoppe hade regnet upphört och vi kunde vandra omkring och kika på de vackra bergen. Vi åt middag tillsammans innan vi gick och kikade på solnedgången. Och äntligen kom den, den efterlängtade helt fantastiska solnedgången som målade hela himlen i brinnande färger.


På natten kunde vi sova på taket utan både tak och myggnät. Tyvärr var det inte helt stjärnklart, men lite stjärnor fick vi iallafall se! Ännu en fantastisk dag till ända. På morgonen blev det sen frukost med äggröra & bacon och sedan åkte vi mot Swakopmund där vi ska spendera 4 hela dagar. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kapstaden & Stellenbosch

Den enda heldagen vi egentligen spenderade i Kapstaden hade bittra Kapstadshanna bokat in tatueringstid för att slippa gå på sightseeing. Dä...