tisdag 10 mars 2020

Orange river


När vi kom fram lagade vi lunch och förberedda inför middagen. Eftersom vi skulle ha hattfest på kvällen och jag var i matlag så var det så bra att förbereda så vi fick vara lediga en längre stund på eftermiddagen, den spenderades vid poolen. Vid 18 började vi med middagen som blev heeelt fantastisk. Vi åt sedan middag innan vi flyttade festen till baren.


Jag hade inte så höga förväntningar på festen för det kändes som att det skulle bli en lugn kväll, men tji fick jag när framför allt Julia började beställa in shotsbrickor. De kom nya hela tiden och helt plötsligt blev det en sjujäkla fest, vi hade så roligt och toppade kvällen med ett nattdopp i poolen. 


Dagen efter var de allra flesta bakis, men vi hade stådag och en helt fantastisk pool. Hela dagen spenderades vid poolen och ingen gjorde så många knop. Det var också extremt varmt så det gick typ inte att göra något annat. Vid middagen var vinden varmare än luften och det var typ 40 grader. Efter middagen gick vi direkt och la oss och vi visste knappt vart man skulle ta vägen av värmen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kapstaden & Stellenbosch

Den enda heldagen vi egentligen spenderade i Kapstaden hade bittra Kapstadshanna bokat in tatueringstid för att slippa gå på sightseeing. Dä...