tisdag 10 mars 2020

Fish river Canyon


Från Sesirem skulle vi ta oss till Fish river canyon. Vi stannade till på Quivertree rest camp där vi åt supergod middag och denna natt sov vi utan tak under stjärnhimmeln. Tyvärr började det blåsa så himla mycket & kallt under natten så sömnen blev inte den bästa. På morgonen gick jag upp tidigt och fick se ännu en soluppgång sen gick jag och kikade på träden som fanns där.


Sen begav vi oss mot Fishriver canyon med stopp i Giant’s playground. Det var som en stor park med massor av stenar som låg på varandra i olika formationer, de sträckte sig verkligen så långt ögat kan nå och det var så häftigt. 


Efter ett shoppingstopp hade vi bussfest och jäklar vilken bussfest sen. När vi kom fram till campingen blev det först en sandstorm och sedan började det ösregna. Tanken var att vi skulle åka upp och kika på solnedgången i canyonen men vi hängde kvar på campingen istället och väntade ut regnet. 


Även denna natt blev vi bortskämda med en stjärnklar natt utan pressening på taket. Vi gick och la oss tidigt och fnittrade gott på taket och kollade på stjärnfall, så otroligt vackert.


På morgonen blev det tidig väckning igen eftersom vi missade solnedgången, så vi skulle kolla på soluppgången istället. 

Vi åkte ut i parken strax före 6 och jag var i matlaget så vi ställde oss och gjorde frukost i soluppgången som vi sen åt framför canyonen, som förövrigt är världens näst största canyon. Det var otroligt vackert. Man får verkligen nypa sig i armen varje dag! 


Sen åkte vi mot Orange river som blev vårat sista stopp i detta fantastiska landet Namibia


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kapstaden & Stellenbosch

Den enda heldagen vi egentligen spenderade i Kapstaden hade bittra Kapstadshanna bokat in tatueringstid för att slippa gå på sightseeing. Dä...