tisdag 10 mars 2020

Dune 45


Dagen efter Swakopmund kom vi fram till Sesirem där vi skulle bo under natten. På vägen dit fastnade för första gången en av bussarna så vi alla fick rycka in för att försöka få loss bussen. När vi väl kom fram var vi varma och sandiga så typ alla 50 personer hoppade ner i den lilla poolen. Sen började det såklart *drumroll* regna.... i öknen..... vi stannade iallafall kvar några stycken i badet under regnet innan vi gick och åt tacos. 


På morgonen var det tidig uppstigning och över oss lös hela stjärnhimmeln. Vi åkte sedan ut i nationalparken precis när den öppnade och körde ut till Dune 45 där vi skulle titta på soluppgången. Klättringen upp för sanddynen var ganska tuff eftersom sanden som gled iväg i stegen, men tillslut kom vi upp och kunde bevittna en fantastisk soluppgång. Sedan fick vi springa ner för dynen vilket också var så sjukt roligt & tillfredställande.


När vi kom ner hade personalen fixat frukost som vi fick avnjuta innan vi åkte iväg. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kapstaden & Stellenbosch

Den enda heldagen vi egentligen spenderade i Kapstaden hade bittra Kapstadshanna bokat in tatueringstid för att slippa gå på sightseeing. Dä...