tisdag 10 mars 2020

Highlander


Denna dag lämnade vi Namibia och entrade Sydafrika, det 8:e och sista landet på resan. Det var med blandade känslor vi åkte över gränsen, eftersom det innebär att det inte är så lång tid kvar. Det är inget vi pratar om så jag stoppar undan känslorna, men med en lång bussdag hann tankarna komma ifatt.


Vi stannade i Springbok för lunch innan vi fortsatte mot Highlanders, väl där hade vi ungefär 45 minuter innan det var dags för vinprovning. De spenderade jag med att ta en underbar kall dusch i topp 3 bästa duscharna på resan med tidernas utsikt. Vi hade en fruktansvärt varm dag, vi hade runt 40 grader i bussen och vindarna som skulle fläkta oss var så varma så de brändes.


Vi hade iallafall vinprovning och fick prova 7 olika viner, han som höll i vinprovningen var inte så engagerad vilket var lite tråkigt. Men en del goda viner fick vi iallafall prova och lite ost & kex, Sedan åt vi en sen middag innan vi fortsatte festa. På något sätt gick vinprovningen till att bli en collegefest och vi började försöka slå rekord som dom hade på en tavla i baren. Vi slog 3 vilket vi var riktigt stolta över! 

Det blev en sen men riktigt rolig natt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kapstaden & Stellenbosch

Den enda heldagen vi egentligen spenderade i Kapstaden hade bittra Kapstadshanna bokat in tatueringstid för att slippa gå på sightseeing. Dä...