fredag 24 januari 2020

Zanzibar - Stonetown


Det blev en riktigt tidig morgon inför våran avfärd till Zanzibar. Vid 04 började dom i den andra bussen att vakna och ta ner sitt tak och då vaknade vi också. Vi var redan klara när chaufförerna kom ner till bussen. Jag sov hela vägen från Bagamoyo till Dar es salaam sedan gick vi på våran båt som tog oss ut till Zanzibar. En båttur på ca 2h. 


När vi kom fram till vårat hotell fick jag och Anna ett rum med en superfin havsutsikt, sedan blev det lunch i restaurangen och bad i havet innan vi gjorde oss iordning för kvällen.


Hela Rosa bussarna gänget möttes upp på afrikan house för att se på solnedgången, där stannade vi kvar och drack drinkar så vi nästan glömde att äta middag. Vi hade bestämt efterfest på hotellet så jag, Malin, Anna, Johannes, Jessica, Karin & Johanna gav oss ut på stan för att leta efter vin, vi fann detta dels på en tobaksaffär och på ett hostel där vi fick köpa vin i smyg. Därefter delade vi på en taxi hem. Jacob & Oskar hade bjudit in till efterfest med Jacob var inte hemma så vi började i mitt & Annas rum tills han kom hem då vi flyttade över till deras terass. Där drack vi vin, sjöng & umgicks. Natten avslutades med ett nattbad i indiska oceanen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kapstaden & Stellenbosch

Den enda heldagen vi egentligen spenderade i Kapstaden hade bittra Kapstadshanna bokat in tatueringstid för att slippa gå på sightseeing. Dä...