måndag 31 december 2018

Copacabana, Bolivia

På kvällen när vi kom fram till Copacabana gick vi till en resturang som vi hade hittat i Lonely planet, där åts det god ostfondue och dracks gott billigt bolivianskt vin. Det är hittils väldigt billigt här i Bolivia! 


På morgonen tog vi sovmorgon och sedan hade vi en långsam lugn dag med långfrukost, strandpromenad med copacabanas alla hundar som följde efter oss, sedan lunch och en liten vilostund, sedan drack vi en drink och på kvällen gick vi faktiskt till samma restaurang som kvällen innan då vi inte orkade prova chokladfonduen, det gjorde vi denna kväll och herreguuuud! Det absolut godaste jag ätit på hela resan! Utanför restaurangen bodde det tre alpackor som vi fick mata så kvällen kunde inte sluta bättre.

Tyvärr har typ hälften blivit sjuka här i Copacabana och vi har inte riktigt listat ut vad det beror på, förhoppningsvis är det ingen vinterkräksjuka som har suttit igång. Men alla har ätit olika mat och umgåtts i olika gäng så vi är lite förbryllade.

Det var med lättnad vi lämnade Copacabana, en dag räckte gott och väl.

Nu laddar vi om för nyårsafton i La Paz! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kapstaden & Stellenbosch

Den enda heldagen vi egentligen spenderade i Kapstaden hade bittra Kapstadshanna bokat in tatueringstid för att slippa gå på sightseeing. Dä...